20 FEB SPECIJALISTIČKI PROGRAM O UPRAVLJANJU PROJEKTIMA U ZDRAVSTVU

 

RADIO TIVAT - Posted at 08:48h in Zdravlje by Sonja Stilet  

 

U Mediteranskom zdravstvenom centru u Igalu počeo je  međunarodni specijalistički program „Priprema, planiranje, evaluacija, implementacija i upravljanje projektima u zdravstvu”. Organizator je Evropski centar za mir i razvoj Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija (ECPD), međunarodna obrazovna i naučno-istraživačka organizacija iz akademskog sistema OUN.Na otvaranju su govorili prof. dr Jason Janish Madan, Univerzitet Warwick, Velika Britanija i prof. dr Miodrag Ivanović, dugogodišnji profesor na nekoliko Univerziteta u Velikoj Britaniji i profesor ECPD, Beograd i Dr Marina Delić, Direktor sektora medicine, Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju „Dr Simo Milošević”, Igalo.
Skup će trajati do 23. februara a na osnovu učešća u nastavi i stečenih znanja i vještina polaznici će dobiti međunarodno validan Certifikat Evropskog centra za mir i razvoj Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija.
ECPD organizuje ovaj međunarodni program u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Crne Gore, VAMK Univerzitetom (Finska) i Long Island Univerzitetom (USA).

 

STUDIES

Announcement

Contact

European Center for Peace and Development (ECPD)  
University for Peace established by the United Nations

ECPD Headquarters
Terazije 41
11000 Belgrade
Serbia
office@ecpd.org.rs
+381 11 3246-041;
+381 11 3246-042;
+381 11 3240-673;

Free Joomla! templates by AgeThemes